מטבח נירוסטה

נירוסטה: השקעה חכמה

על הסיבות לעליה בפופולריות של מטבחי נירוסטה במטבחים ברחבי הארץ ועל החלק השמיש ביותר של מטבחים אלה, הכיור

 

מטבחי נירוסטה ממשיכים לרשום עליה בפופולריות. ישנן לא מעט סיבות להערכה הרבה למטבחים העשויים מנירוסטה. שילוב התכונות המרשים והמנצח העלה את ערכם, בעיקר בקרב העוסקים בענף המזון המוסדי והמקצועי. המטבחים ידועים, בין היתר, גם בעמידותם, ביופיים, במבנים היציבים שלהם וביכולת להשתלב עם סגנונות שונים של עיצוב פנים.

 

מטבחי נירוסטה מתאפיינים ברמת בלאי נמוכה, משום שהנירוסטה עצמה היא חומר חזק, עמיד, ששומר על צורתו למשך שנים. היצרנים משתמשים בה לעיצוב ולבניית המטבחים באופן המשמר את משך חייהם לאורך זמן. בהמשך לכך ניתן לומר שבחירה במטבח העשוי נירוסטה היא השקעה חכמה, חסכונית ואסתטית.

 

היתרונות האלה גוררות ביקוש גבוה וכיום אפשר למצוא יצרנים רבים של מטבחי נירוסטה בירושלים, בתל אביב, בטבריה, באילת וברוב אזורי הארץ. יצוין, כי כיום רבים בוחרים בכיורי נירוסטה למטבח הביתי שלהם, גם אם שאר חלקי המטבח אינם עשויים נירוסטה.

 

הכיור הוא אחד החלקים השמישים ביותר במטבח. הוא משמש, בין היתר, גם לשטיפת מזון, כלים, סירים, מחבתות וכולי. בעקבות זאת הכיורים נתונים למגע רב עם חפצים שעשויים לגרום לשריטות ולפגמים על פני השטח. אך כיור הנירוסטה אינו נפגע בקלות ושומר על שטח פנים מבריק ונטול פגמים. כיורי הנירוסטה גם קלים לניקוי ואינם סופגים לכלוך וחיידקים. למרות החשיפה הרבה שלהם למים, כיורי הנירוסטה עמידים בפני קורוזיה, חלודה או כל סוג אחר של נזק הנגרם מרטיבות.

 


053-9428144​